SUMMER STARS 6 - TURNEUL CAMPIONILOR DE SIMPLU 2019
Club: Tenis Arena
 
Judet: Brasov
Localitate: Brasov
Adresa: Str. Grivitei 1W, dupa Baumax, Dedeman
 
Categorie: Turneul Campionilor
Perioada: 25 Octombrie - 27 Octombrie
Suprafata: Zgura
Terenuri: 6
 
 
Organizator: Club Sportiv Tenis Arena
Telefon: 0744.355.537
E-mail: tp@mpg.com.ro
 
Director de turneu: Alexandra Butnaru
Detalii tehnice specifice

Procedura de eligibilitate si inscriere

La evenimentul Summer Stars se pot inscrie jucatorii ce au castigat minimum o proba de simplu, a oricarui tip de turneu, in sezonul de vara TP, de la 1 aprilie pana la data de 13 octombrie. Pe listele de asteptare se pot inregistra si jucatorii finalisti la simplu in aceeasi perioada. Locurile vor fi limitate, astfel ca, in cazul in care cererea este mai mare, acceptarea se va face in functie de clasamentul de simplu.

Listele finale de eligibilitate vor fi publicate luni 14 octombrie; daca, din cauze tehnice, castigatori sau finalisti de probe de simplu nu se regasesc pe lista, inregistrarea poate fi facuta, in baza confirmarii rezultatelor de la probele respective.

Inregistrarea se face printr-un mail la adresa tp@mpg.com.ro in perioada luni 14.oct – joi 17.oct. Listele de acceptare vor fi publicate vineri, 18 octombrie. Tablourile de concurs vor fi realizate luni, 21 octombrie. Plata taxei de rezervare va trebui sa fie achitata de catre jucatorii de pe lista de acceptare in intervalul 18 – 21 octombrie.

In cazul jucatorilor ce isi schimba nivelul dupa ce s-au calificat formal la Summer Stars, invitatia se va face la proba corespunzatoare noului nivel de joc (daca sportivul a castigat la nivelul 6 si a trecut la 7 in acest timp, va fi invitat in proba de nivel 7 – prioritatea unui jucator CAMPION la nivelul 6 si invitat la 7 in urma promovarii, va fi mai mica decat prioritatea unui jucator FINALIST la nivelul 7).

Rezultate
Campioni Premii
Selecteaza tablou
Nivel 4 SIMPLU
Selecteaza faza
Grupa A
Grupa A
Grupa B
Grupa C
Grupa A
Ionut Goicea NVL 4 wo.
    vs
Dan Velea NVL 4
Vlad Rusu NVL 4 710 6
    vs
Dan Velea NVL 4 68 1
Vlad Rusu NVL 4 6 7
    vs
Ionut Goicea NVL 4 2 5