LIGA LOCALA ALBA IULIA
Club: Tenis Pro Linca
 
Judet: Alba
Localitate: Ab Iulia
Adresa: Aleea Sfantul Capistrano
 
Categorie: ligi
Perioada: 12 Septembrie - 18 Octombrie
Suprafata: Zgura
Terenuri: 3
 
 
Organizator: Tenis Pro Linca
Telefon: 0762.642.175
E-mail: gabi_linca2000@yahoo.com
 
Director de turneu: Paul Linca
DERULAREA LIGII LOCALE TENIS PARTENER

Foarte important! Buna derulare a unei LLTP depinde de gradul de disponibilitate si intelegere al fiecarui jucator, in toate aspectele Ligii: locatie / programare / mingi de joc. Recomandam flexibilitate si disponibilitate vizavi de situatiile neprevazute aparute (reprogramari din scurt; amanari etc). Toti jucatorii vor avea nevoie de intelegere, din partea adversarilor, la un moment dat.

Meci. Jucatorii isi stabilesc de comun acord unde/ cand joaca si cu ce mingi (recomandam minim 2 noi sau 3 jucate).

Limita de timp. Fiecare partida a fost alocata unei etape a grupei de joc. Asadar, fiecare partida are termen limita finalul saptamanii alocate etapei din care face parte meciul. Meciul poate fi disputat mai devreme de saptamana etapei, dar nu mai tarziu – cu exceptia situatiilor in care ambii jucatori agreeaza acest lucru.

Comunicare. Contactele jucatorilor dintr-o grupa componenta a unei Ligi Locale sunt disponibile pentru toti adversarii inscrisi in grupa respectiva, precum si clubului-gazda (acolo unde este cazul). Contactele sunt expediate la scurt timp dupa inchiderea inscrierilor.

Rezultate. Se introduc online de catre jucatori, din pagina personala (informatii cont -> administrare rezultate). Recomandam ca jucatorii sa stabileasca cine isi va asuma responsabilitatea, respectiv introducerea in sistem sa aiba loc pana la finalul zilei in care a fost jucat meciul.

Detalii complete legate de modalitatea in care se desfasoara o Liga Locala Tenis Partener sunt disponibile in link-ul de mai jos.

REGULAMENT LIGA LOCALA

Liga este noul concept al Circuitului, pliat perfect pe distantarea sociala. Toate regulile de functionare sunt disponibile in Regulamentul Ligilor Locale: acceseaza regulamentul oficial.

REGULI NOI

Distantarea sociala impune noi reguli in activitatea de tenis (cluburi, terenuri, evenimente). Toate detaliile sunt disponibile aici: Reguli Aplicabile Evenimentelor Tenis Partener.

Rezultate
Campioni Premii
Selecteaza tablou
Nivel 5 SIMPLU
Selecteaza faza
Grupa A
Grupa A
Grupa A
Valentin Ivan NVL 5 6 6
    vs
Gligor Plugar NVL 4 2 2
Adrian Septimiu Popa NVL 5 4 6 12
    vs
Balasoiu Simi NVL 5 6 4 14
Valentin Ivan NVL 5 6 5 4
    vs
Balasoiu Simi NVL 5 4 7 10
Adrian Septimiu Popa NVL 5 6 6
    vs
Gligor Plugar NVL 4 2 1
Valentin Ivan NVL 5 0 0
    vs
Adrian Septimiu Popa NVL 5 6 6
Balasoiu Simi NVL 5 wo.
    vs
Gligor Plugar NVL 4 wo.