DESCOPERA TENIS PARTENER IASI
Club: TC Leo
 
Judet: Iasi
Localitate: Iasi
Adresa: Sos. Rediu - la 3 minute de OMV Pacurari
 
Categorie: special
Perioada: 29 August - 29 August
Suprafata: Zgura
Terenuri: 4
 
 
Organizator: TC Leo
Telefon: 0753.898.808
E-mail: leontestefan@yahoo.com
 
Director de turneu: Stefan Leonte
Detalii tehnice specifice

Competitia face parte din seria de mini-turnee intitulata "Descopera Tenis Partener", ce propune un format de joc diferit de cel clasic, pentru familiarizarea mai buna a jucatorilor cu Circuitul Tenis Partener.

Perioada de desfasurare: Proba se va juca intr-o singura zi, un tablou competitional cu 2 grupe urmand sa dureze aproximativ 3.5 ore.

Format de joc: faza grupelor - jucatorii vor fi impartiti in grupe formate din 4 jucatori; se va juca in sistem fiecare cu fiecare (3 intalniri/jucator); faza eliminatorie - primii doi jucatori clasati din fiecare grupa vor disputa un tablou eliminatoriu cu pozitii prestabilite. In limita posibilitatilor, se vor juca si meciuri de clasament. O intalnire consta intr-un set scurt pana la 4 ghemuri (tie-break la 4-4).

Punctaje: Se va puncta fiecare victorie (fiecare set castigat) din toate intalnirile, cu cate 10 puncte. In caz de 0 victorii, se primeste punctajul minim de participare, 5 puncte.

Premiile standard pentru un turneu clasic (Silver, Gold, Platinum, Turneu Special), pentru fiecare proba de concurs, constau in medalie si diploma. Orice premiu suplimentar va fi actualizat in aceasta sectiune.

In cazul Ligilor Locale, va rugam sa ne transmiteti un mesaj pe adresa tp@mpg.com.ro, pentru a va putea genera diploma digitala aferenta locului 1.