Vineri incepe Turneul Campionilor de dublu!

28 Februarie 2019

S-au inscris 60 de echipe din 23 de orase din toata tara
 
Febra debutului Winter Series Stars 6 - Turneul Campionilor de Dublu, s-a instalat deja in randul jucatorilor inscrisi in evenimentul ce va avea loc in 1-3 martie la Tenis Arena Brasov. Ecoul competitiei a fost unul foarte mare in randul performerilor de la turneele de dublu din sezonul indoor 2018-2019, astfel ca cererea a fost pe potriva. S-au aliniat la start 60 de echipe din 23 de orase din toata tara, de la Timisoara la Tecuci si de la Bistrita la Calarasi. Cel mai bine reprezentate sunt Bucurestiul, Craiova si Clujul, ca numar de participanti.
Startul competitiei se da vineri la orele 18:00, iar evenimentul va include aproape 100 de meciuri. Tablourile de concurs au fost afisate deja si pot fi accesate aici.
 
Toti cei inscrisi vor beneficia de un pachet bogat la participare, ce va include traditionalul tricoul oficial, precum si prosopul “Tenis Partener 10 ani”. Cei mai buni jucatori din turneu vor fi rasplatiti cu premii consistente, constand in vouchere Wilson in valoare totala de peste 3.000 de lei, dar si in alte produse.
 
Toti participantii sunt invitati, sambata dupa-amiaza dupa ora 16:00, la Pizza & Beer Party, pe terasa clubului. Evenimentul include si o tombola cu premii speciale, inscrierile urmand a se face la masa oficiala, iar extragerea fiind programata sambata  la orele 18:00.
 
Distractie placuta si... meciuri cat mai frumoase!