Urmeaza un turneu-eveniment

6 Martie 2019

Tenis Partener - 10 ani la ATH

Academia de Tenis Herastrau este clubul care a organizat cele mai multe turnee Tenis Partener in primii 10 ani ai circuitului, aceasta fiind si locatia preferata a jucatorilor, atat in sezonul de vara cat si in cel de indoor.
Pentru a marca cei 10 ani de competitii de top la ATH, Tenis Partener a pregatit un turneu-eveniment in 22-24 martie, un special doubles challenge pe toate nivelurile de joc, de la 4 la 9. Pentru ca este este un eveniment aniversar, acesta include si un Barbeque Party, sambata la pranz, pe terasa clubului. Iar vestile bune nu se opresc aici: fondul de premiere a fost suplimentat cu vouchere ce includ ore gratuite la club.
 
Program va fi unul amplu; pentru o mai buna accesibilitate se poate juca de joi seara, iar sambata si duminica o parte din meciuri poate fi programata intr-o a doua locatie. Inscrierile se deschid mai devreme decat de obicei, miercuri, 6 martie, ora 20:00.
 
Bonus:
Din 25 martie, tot la ATH, incepe Super Night Tennis, in formatul de noapte, dar in grupe de 4, cu 3 meciuri garantate pentru fiecare jucator. Turneul va beneficia de aceeasi taxa ca pentru formatul cu grupe de 3 si 2 meciuri garantate, faza grupelor urmand sa dureze aproximativ 2 saptamani, fiind urmata apoi de faza eliminatorie.
 
Va asteptam la aniversarea a 10 ani de Tenis Partener la ATH!