Urmeaza RJT2, editia a 9-a

11 Noiembrie 2020

Simultanul de dublu va avea loc in 20-22 noiembrie

 
A debutat sezonul de iarna 2020-2021, iar capul de afis in aceasta perioada este reprezentat de seria de evenimente Romania Joaca Tenis (RJT), editia a 9-a, exclusiv de dublu.
 
Pe 20, 21 si 22 noiembrie se va juca dublu in 16 cluburi sportive din 14 orase din toate zonele tarii, la eveniment fiind asteptati peste 700 de jucatori, in primul weekend important din Winter Series. 
 
Principalul atu al simultanului de turnee il reprezinta graficul foarte atractiv de joc, majoritatea turneelor permitand inscrierea in doua probe, cea mai mare parte fiind jucate in sistem de grupe.
 
Pentru a participa la unul din cele 16 turnee Romania Joaca Tenis la Dublu trebuie sa faci parte din comunitatea Tenis Partener. Daca nu esti inca membru, gasesti aici detalii despre inscriere. Pentru informatii despre tipurile de cont accesibile in Tenis Partener click aici.
 
Pentru a te inscrie intr-unul din turneele Romania Joaca Tenis la Dublu, cauta in lista evenimentele cu RJT2 in titlu, din Alba Iulia, Bistrita, Botosani, Brasov, Bucuresti - ATH sau As Club Politehnica, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Targu Mures, Tecuci, Sibiu, si Timisoara – Sara Sports sau Baza Sportiva Helios
 
Te asteptam la Romania Joaca Tenis la Dublu!