Urmeaza Platinum Timisoara

9 Septembrie 2019

Ultimul Grand Slam din calendarul Tenis Partener 2019

Timisoara este una dintre cele mai dinamice 3 comunitati din Romania in circuitul Tenis Partener, cu jucatori activi inca din 2009 dar si cu un flux continuu de jucatori noi, mai ales la nivelurile 4 si la 5, iar faptul ca a sustinut deja 7 editii de Platinum demonstreaza aceasta teorie. Urmeaza, in 26-29 septembrie 2019, editia a 8-a de Platinum Tenis Partener in “orasul de pe Bega”, iar gazda va fi, pentru a doua oara consecutiv, clubul Sara Sports. Pentru cei care nu au jucat inca la Sara, acestia trebuie sa stie ca este cel mai nou club din zona, cu terenuri foarte bune, inclusiv unul acoperit, dar si cu numeroase facilitati specifice unei baze sportive de top.

Pachetul de concurs, destinat tuturor jucatorilor angrenati in probele de simplu, include prosop Tenis Partener, produse Isostar, paste Barilla si bere Kronenbourg. Castigatorii probelor vor fi recompensati cu trofee si premii, in timp ce toti participantii sunt invitati la un Gulas Party ce va avea loc vineri – 27 septembrie.

Evenimentul include 5 probe de simplu si 4 de dublu, in timp ce proba de dublu 8.5, pe grupe, se anunta cea mai spectaculoasa. Sunt asteptati multi aradeni si oradeni la Platinum, dar si jucatorii din Oltenia care se deplaseaza in mod curent la Timisoara.

Turneul este ultimul Platinum al anului, al 8-lea din West Series by TC Premier Arad, seria de turnee ce-si trimite campionii la Roma.
Editia 2019 a acestui eveniment se desfasoara cu suportul sponsorilor oficiali BANCA TRANSILVANIA, Barilla si Wilson si al sponsorilor Isostar, ORGANIC INDIA, SANADOR si Kronenbourg 1664 Blanc. Magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, radioul oficial - EUROPA FM, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events.

Inscrierile sunt deschise online pana duminica - 22 septembrie. Click aici pentru a realiza inscrierea.