Urmeaza Cupa Mos Craciun!

20 Noiembrie 2019

Turneu-eveniment, programat in 13-15 decembrie

Se apropie cea de-a 5-a editie a Cupei Mos Craciun, cel mai mare turneu de dublu din Europa, ce va fi programat in 13-15 decembrie. La editia aniversara din 2018, cand proiectul Tenis Partener a sarbatorit 10 ani de existenta, au participat 143 de echipe. In 2019, pentru o mai buna experienta de eveniment, locurile in turneu au fost limitate.
Este important de stiut ca un jucator poate participa in doua probe simultan, evenimentul urmand sa se desfasoare la Academia de Tenis Herastrau, dar este probabil sa jucam si intr-un al doilea club din Bucuresti, toate detaliile acestea urmand a fi anuntate pe pagina de turneu si mentionate pe tablourile de concurs.

Inscrierile vor fi deschise pe pagina de eveniment, in intervalul 22 noiembrie – 9 decembrie si vor fi disponibile doar jucatorilor ce au minimum o participare intr-un turneu anterior Tenis Partener.
 
In ton cu sezonul, va fi si un turneu al cadourilor, jucatorii inscrisi in turneu (indiferent de proba) urmand sa primeasca la inregistrare un pachet de participare ce va contine: un cozonac Gusturi Romanesti de la Mega Image, paste Barilla, bere Kronenbourg 1664 BLANC, bautura sportiva Gatorade, iar printre premii se vor regasi si sticle de vin de la Casa Timis.
In plus, in timpul turneului va avea loc si petrecerea de Craciun Tenis Partener, ocazie cand se va materializa si actiunea “Scrisori pentru Mos Craciun” toate informatiile fiind disponibile pe site si pe pagina de socializare Tenis Partener.

Va asteptam la cel mai mare turneu de dublu din Europa!