Un turneu cat un sezon

A fost Summer Stars 2015

Turneul Campionilor de Simplu a inchis perfect un sezon plin de evenimente care mai de care mai atractive. A fost o vara cu 6 turnee Platinum, cu internationalele de la Chisinau, Albena si Ruse, cu 1600 de participanti la Romania Joaca Tenis si 270 la Bucurestiul Joaca Tenis, cu Platinum Bucuresti la borna 380 (inscrieri pe tablourile principale si listele de asteptare) si primul Masters, cu mentiunile speciale de la: Gold Cluj-Napoca, Gold Mamaia, Gold Timisoara, Gherla sau Slatina.

Toate coordonatele de peste vara au contribuit cate putin la cel mai asteptat turneu al finalului de sezon, Summer Stars 2015 - editia a 2a.

Daca nivelul 4 s-a aflat la prima reprezentatie pe aceasta scena, nivelurile 5, 6, 7 si-au confirmat statutul, nu mai putin de 40 de jucatori fiind inregistrati doar pe listele de asteptare, iar nivelul 8 a asigurat cele mai spectaculoase meciuri.

Campionii Campionilor:

Nivel 4 - Radu Puia (Brasov), intr-o finala pe muchie, 12/10 in supertiebreak, impotriva lui Daniel Carnu (Constanta)

Nivel 5 - Andrei Intuneric (Bacau) a castigat la doar al doilea lui turneu in Tenis Partener, dupa ce in sferturi si semifinale a scapat cu bine din doua super tiebreak-uri 11/9, respectiv 16/14. Finalist: Mihai Cerchez (Brasov)

Nivel 6 - Flavius Stan (Tecuci) si-a implinit visul de-un sezon si a facut surpriza in finala contra favoritului 1, Marius Barba (Bucuresti).

Nivel 7 - Avram Roberto (Bucuresti) a fost cel mai inspirat dintre cei cinci bucuresteni ce au dominat faza eliminatorie. Finalist: Ionut Titimeaua (Constanta)

Nivel 8 - Dan Topor (Alba-Iulia) 7/5  3/6  7/5 vs. Mihai Dochia (Campina). O finala teribila pentru unul dintre cele mai frumoase tablouri de nivel 8 ale sezonului.

Toate povestile se regasesc in pozele ce apar in aceste zile pe pagina oficiala de FB a Circuitului.

De vineri deja am intrat in Winter Seris, iar luni, 9 nov, se deschid inscrierile pentru cel mai mare simultan de dublu Romania Joaca Tenis la Dublu.