TWE continua alaturi de Tenis Partener

18 Aprilie 2019

10% discount tot anul si minimum 15%, la evenimentele de top

 
Am intrat in cel de-al 5-lea an de parteneriat intre Tennis Warehouse Europe si Tenis Partener, iar discount-urile speciale pentru membrii circuitului sunt in foarte atractive. Astfel, in acest sezon toti membrii circuitului vor beneficia de 10% discount la comenzile din magazinul online, iar cu ocazia evenimentelor de TOP din calendar vor fi disponibile perioade cu minimum 15% discount. In aceasta ultima situatie codurile unice de reducere vor fi disponibile la cluburi, pe flyer-ele personalizate.
 
***
Gigantul Tennis Warehouse ofera prin intermediul platformelor sale online o gama larga de articole sportive destinate practicarii tenisului de camp de catre adulti si copii - rachete, mingi, pantofi si imbracaminte, precum si accesorii de la cele mai renumite branduri la nivel mondial. Pe langa gama variata de produse si accesorii sportive pe care clientii o pot accesa prin comenzi online din orice colt al pamantului, Tennis Warehouse este singurul website de echipamente destinate tenisului care ofera consumatorilor informatii cu un grad inalt de detaliere despre produse.
 
***
Va dorim meciuri frumoase si nu uitati sa vizitati cat mai frecvent site-ul si pagina de Facebook Tenis Partener, pentru a prinde cele mai tari promotii!