Turnee de weekend cu un singur meci pe zi

26 Ianuarie

Mai multa energie pentru competitie

 

Tenis Partener apasa butonul de “saving energy” si implementeaza turneele de simplu din weekend a caror regula de baza in realizarea programului sa fie “un singur meci pe zi”.

Astfel, se raspunde nevoilor transmise de jucatori prin miile de feedbackuri realizate in 2020, si anume cresterea accesibilitatii in turnee, atat din punct de vedere al timpului, cat si din punct de vedere al efortului fizic.

Daca formatele propuse in timpul saptamanii si indicate in calendarul competitional prin „Night Tennis” si „Day-time tennis” se incadrau deja, conceptul de “un singur meci pe zi” se extinde si pentru competitiile de simplu din weekend.
Primele evenimente organizate in noul format se vor desfasura in Bucuresti incepand cu luna februarie si vor fi identificate prin eticheta A++.

Programarile pentru partidele ce se joaca in saptamana ulterioara startului de turneu se vor realiza, de principiu, de comun acord intre organizatori si jucatori; orice alta varianta de programare va fi anuntata in prealabil pentru fiecare competitie in parte.

Exceptiile de la aceasta procedura de programare pot fi cauzate de conditii meteo nefavorabile sau alte aspecte neprevazute.