TROFEUL GoldNutrition – DOUBLES, succes pe linie

22 Septembrie 2020

Participanti de top si spectacol total in teren

 
S-a incheiat recent TROFEUL GoldNutrition – DOUBLES, eveniment de categorie Gold, exclusiv de dublu, desfasurat in intervalul 18-20 septembrie la Academia de Tenis Herastrau.
 
Desi de obicei in septembrie vremea este destul de capricioasa, de aceasta data conditiile meteo au fost excelente, ceea ce a ajutat la succesul total al evenimentului. Atmosfera din Herastrau a fost una de sarbatoare. Toti participantii au jucat minimum doua partide, datorita sistemului pe grupe, iar cei mai competitivi s-au bucurat de faze finale intense, indeosebi la nivelurile 7 si 8.         
 
Un element de atractie la TROFEUL GoldNutrition – DOUBLES a fost participarea lui Denis Alibec, cel mai in forma component al nationalei de fotbal a Romaniei, care a jucat in proba de nivel 6, dar si cea a lui Vasile Maftei, participant la nivelul 7, care poate fi privit deja ca un veteran in Tenis Partener.
 
Prima editie a TROFEULUI GoldNutrition – DOUBLES a fost suprinsa in numeroase imagini.
Galeria foto completa a evenimentului este deja online --> aici.
 
Pentru reusita acestui eveniment multumim title sponsorului GoldNutrition, dar si Sponsorilor Oficiali ai circuitului, BANCA TRANSILVANIA, BARILLA, Wilson si RADOX si magazinului oficial TENNIS WAREHOUSE EUROPE. Sponsori sunt ORGANIC INDIA, DURACELL si Answear.ro, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events. 
 
Va multumim tuturor pentru un eveniment de poveste!