TERRAQUA Open – Platinum Bistrita 2019

24 Iunie

In 4-7 iulie, la Grand Slam Tennis Club

Istoria spune ca TERRAQUA Open 2017 a fost surpriza anului la vremea respectiva, fiind un Gold aparent normal, dar care a strans nu mai putin de 160 de inscrieri (al 3-lea all time ca marime in Tenis Partener).
In mod obisnuit evenimentul era un turneu de casa, aflat la editia a 4-a si fiind organizat de clubul GSTennis Bistrita alaturi de partenerii lor traditionali - TERRAQUA.
In 2018, asa cum era si logic, s-a facut pasul catre cea mai inalta categorie din circuit, iar in 4-7 iulie 2019 este anuntat al doilea Platinum TERRAQUA Open.
 
Turneul  ce urmeaza in curand include 6 probe de simplu pentru toate nivelurile, dar si 3 probe de dublu. Sunt asteptati sa se inscrie peste 180 de jucatori, fiecare participant urmand sa primeasca un cadou la inregistrare, produsul cel mai asteptat fiind tricoul oficial.
Sunt pregatite premii de peste 5.000 de lei cash, o tombola si alte surprize, precum si o masa festiva pentru jucatori.
 
Editia a 2-a a acestui eveniment se desfasoara cu suportul TERRAQUA Water System SRL, in calitate de Title Sponsor, dar si al sponsorilor Romfulda, Carpath Weld Industries, Compania de Costructii si Instalatii, GSB Electric, RCB Electric, Acetica Company, Sepia Print, precum si al radioului oficial EUROPA FM. Sponsori de sistem sunt Isostar, Barilla si Kronenbourg 1664 Blanc, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events.
 
Inscrierile sunt deschise online pana duminica - 30 iunie.