Tenis, distractie si actiuni caritabile la Cupa Mos Craciun 2019!

18 Decembrie 2019

Editia a 5-a a stabilit noi repere

S-a incheiat cel mai mare eveniment de dublu din Europa, Cupa Mos Craciun, ce a totalizat 157 de echipe inscrise (146 pe tablourile principale) si peste 200 de meciuri jucate pe cele mai bune 14 terenuri din Bucuresti, la Academia de Tenis Herastrau si Pescariu Sports & Spa.

Au participat jucatori din toata jumatatea estica a tarii, de la Suceava la Pitesti si de la Brasov la Constanta. Atmosfera din baloane a fost superba, condimentata fiind de meciurile spectaculoase de la nivelurile 8 si 8.5. Interesant este si faptul ca au participat la eveniment si 20 de echipe formate din membri ai aceleiasi familii, ceea ce demonstreaza ca Tenis Partener reuseste sa propage cu succes pasiunea pentru tenis in intreaga familie in care initial doar unul din membri juca in turneele Tenis Partener.

Cupa Mos Craciun a venit la pachet si cu prima editie a Tenis Partener Christmas Party, petrecere ce a adus laolalta peste 100 de participanti intr-o super atmosfera. Distractia serii a culminat cu o tombola cu numeroase premii si surprize.

Tot in cadrul acestui eveniment a fost promovat si proiectul Scrisori pentru Mos Craciun, iar astfel peste 50 de jucatori au raspuns scrisorilor copiilor de la Asociatia AISI Campina. Ne bucuram de implicarea comunitatii Tenis Partener si va transmitem din nou multumirile noastre. 

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fara suportul sponsorilor si partenerilor de la Mega ImageBarilla, Kronenbourg 1664 BLANC si Casa Timis, carora le multumim si speram ca vor fi alaturi de noi si in 2020.

Va dorim un An Nou plin de impliniri, dar si cu mult tenis!