Tata si fiu, impreuna pe tablou la Platinum

28 Mai 2010

Ambii pe tabloul nivelului 6 de la BCR Tenis Partener Platinum, Sorin si Andrei Gheorghe reprezinta una dintre formulele parinte-copil din concurs.

In turul 1, desfasurat vineri, tatal, Sorin, a pierdut (1-6, 1-6) contra lui Rares Vasile, insa, ceva mai tarziu, Andrei (15 ani) a devenit mandria familiei, dupa ce l-a eliminat, scor 6-4, 6-2, pe al 15-lea favorit, Paul Marin. Cum isi incheiase meciul, Gheorghe-tatal l-a incurajat indeaproape. “A fost un meci destul de greu. Sunt fericit! Sa vedem ce urmeaza. Conteaza mult ca e tata langa mine. Ii mai arunc cate o privire, ma mai aplauda… Ma felicita, am sustinerea lui”, a spus Sorin.


Gheorghe junior a gasit o explicatie pentru faptul ca tatal lui a fost eliminat prematur, iar el merge mai departe. “Asa sunt oamenii mari, mai au si alte probleme. Eu sunt mic, n-am nimic de facut, decat scoala”.
Sorin Gheorghe a recunoscut suprematia fiului: “De ceva timp, nu mai am cum sa castig in fata lui. Tineretea isi spune cuvantul. E mai vioi, mult mai valoros, se antreneaza mult mai bine”.


Despre Platinum, ambii au avut cuvinte de lauda. “Organizatorii se ingrijesc foarte bine de ce trebuie. E un lucru foarte bun ca exista un turneu de o asemenea anvergura. Meciurile se desfasoara cursiv, nu exista intarzieri”, a mai remarcat Gheorghe senior.