Start lansat la Platinum Bistrita

10 Iulie 2020

Tenis de calitate, respectand distantarea sociala

 
Joi a debutat TERRAQUA Open - Platinum Bistrita, primul main event Tenis Partener, pe distantare sociala.
Aproape 200 de jucatori si echipe din toata tara iau parte la acest prim turneu de Mare Slem din calendarul Tenis Partener pe 2020, iar atmosfera este una foarte buna. Rezultatele sunt actualizate online pe pagina de eveniment, prin urmare tineti aproape de site-ul Tenis Partener si de pagina de socializare a circuitului, pentru rezultate, informatii fierbinti si imagini proaspete de la Platinum!
Dati like si follow pentru a fi la curent cu ultimele noutati si poze de la turneu, dar si pentru a ramane conectati la tot ce se intampla in cel mai mare circuit pentru amatori, din Romania.
 
Este importamt sa precizam ca TERRAQUA Open - Platinum Bistrita, la fel ca toate turneele Tenis Partener, respecta regulile distantarii sociale, mai multe informatii in acest sens putand fi accesate aici.
 
Editia a 3-a a Platinum Bistrita se desfasoara cu suportul TERRAQUA Water System SRL, in calitate de Title Sponsor, dar si al sponsorilor: Compania de Costructii si Instalatii, Romfulda, Acetica Company, GSB Electric, Carpath Weld Industries, Sepia PRINT, BMW Artizan, RCB Electro `97, PPP AUTO, Centana si METROPOLIS. Sponsori oficiali sunt Banca Transilvania, Barilla si Wilson, in calitate de sponsori de sistem participa Isostar, Organic India si DURACELL, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events. TERRAQUA OPEN este sustinator al Via Transilvanica si ASOCIATIA COMUNITARIUM.
 
In continuare ne bucuram de tenis de calitate, de meciuri frumoase si de un turneu asa cum se cuvine, marca Tenis Partener! Play ON!