Starea de sanatate este foarte importanta

10 Aprilie 2018

Control medical recomandat inainte de sezonul de vara

 
Cu fiecare ocazie ivita, dar mai ales acum, la inceput de sezon de vara, MPG remarca faptul ca starea de sanatate si conditia fizica au o importanta cruciala pentru evitarea situatiilor neplacute sau chiar periculoase pe terenurile de tenis. 
Este esential sa constientizam faptul ca evolutia in turnee presupune un efort mai ridicat fata de antrenamentele curente sau meciurile amicale.
Prin urmare cateva recomandari de baza ar fi sa nu fortati limitele conditiei fizice, sa va hidratati si alimentati corespunzator, iar inainte de inceperea sezonului de vara sa efectuati un control medical de specialitate.
 
Trebuie sa stiti ca, potrivit regulamentului Tenis Partener, jucatorii isi asuma intreaga raspundere pentru starea lor de sanatate. Tot in regulament este precizata necesitatea efectuarii de catre acestia a unui control medical periodic si a unuia inainte de a participa la un turneu, riscul neefectuarii acestor controale medicale revenind in totalitate jucatorilor. Prin inscrierea pe platforma de internet Tenis Partener si la orice turneu inregistrat pe aceasta platforma, jucatorii sunt implicit de acord sa renunte la pretentii de orice natura (inclusiv la cele legate de eventualele atingeri aduse integritatii corporale sau sanatatii, suportate in deplasarea catre/de la sau in timpul participarii la orice meci sau turneu de tenis inregistrat pe platforma Tenis Partener), fata de organizatorii turneelor, MPG si sistemul Tenis Partener.
 
Este bine sa stiti ca majoritatea turneelor nu poate beneficia de asistenta medicala sau de un fizioterapeut, astfel ca grija pentru propria sanatate devine cu atat mai importanta.
 
Prin urmare toti jucatorii trebuie sa constientizeze importanta controalelor medicale inainte de a face efort fizic sustinut.
 
Va dorim multa sanatate si cat mai multe turnee jucate in 2018!