Slatina, turnee Tenis Partener de 5 ani

3 Mai 2018

Scadt Sports a devenit deja traditie in circuit

In 11-13 mai este programat un nou turneu Tenis Partener la Slatina, clubul cu aceasta initiativa fiind Scadt Sports. Clubul oltean a inceput cu un standard unic in zona si continua sa il pastreze la fiecare eveniment.

Cupa beneficiaza de ajutorul sponsorilor locali care s-au unit si produc impreuna acest turneu in cadrul caruia se ofera cadouri pentru participanti, premii substantiale pentru toti castigatori, masa festiva traditionala, iar asta se intampla indiferent de categoria turneului. Iata si numele sponsorilor ce sustin competitia: 

Porvigor Supranimal, Alligator Dent, El Preda SRL, Service Piese SA, Scadt SA, Tetramineral, Moara de Lavanda, SRD-D, TenisMartket.ro, Carpatina, Crama Cepari.

Nu este de neglijat nici faptul ca facilitatile clubului sunt la inaltime, incluzand aici atat terenurile, cat si  anexele.

Pentru primul eveniment de anul acesta la Slatina, din 11-13 mai, inscrierile sunt deschise pana luni 7 mai.

Daca incalzirea se face cu acest Silver din mai, Baza Sportiva Scadt Sports  va continua cu doua evenimente Gold, in 20-22 iulie si 7-9 septembrie, printre cele mai cautate turnee din zona Olteniei.