Sfarsitul sezonului outdoor vine cu oferte

10 Septembrie 2018

Contul de Vara la la 60, iar contul PREMIUM, la 80 de lei

 
Incepand cu data de 7 septembrie contul Premium costa numai 80 de lei in loc de 125, oferind posibilitatea jucatorilor sa participe la turnee pana la finalul anului 2018, cu reducere la taxa de rezervare. In acelasi timp jucatorilor posesori de cont gratuit li se va activa contul Premium in urma participarii la cea de-a patra competitie pe parcursul anului 2018. 
 
Cei care isi doresc un cont de Vara trebuie sa stie ca din 7 septembrie acesta va costa doar 60 de lei in loc de 95, fiind valabil pana la incheierea sezonului outdoor, respectiv 30 octombrie.  
 
Daca va intereseaza sa participati la PLATINUM Chisinau sau SUMMER STARS Brasov, nu uitati ca participarea la aceste evenimente va este permisa doar daca detineti cont de Vara sau Premium. In plus, in perioada Winter Series revin super turneele de dublu, inclusiv simultanul Romania Joaca Tenis la Dublu, prin urmare ar fi avantajos sa va achizitionati din timp contul Premium.
 
 
Nici jucatorii care au activat pana acum in turnee pe baza contului gratuit nu au fost uitati. Tuturor celor care pana in prezent au acumulat minimum 4 participari li s-a activat gratuit contul Premium.
 
Va asteptam in turnee!