Se apropie turneele Platinum de pe litoral

16 Martie 2018

Recomandam rezervarea din timp a cazarii la Mamaia si Albena

 
Mai este putin pana la debutul in unele din cele mai asteptate turnee din sezonul de vara 2018, cele doua evenimente Platinum de pe litoralul Marii Negre, de la Mamaia si Albena. 
 
In 25-28 mai este programat Platinum Mamaia Idu (a 9-a editie), turneu ce se va juca in intervalul vineri – luni, 28 mai fiind zi libera nationala de sarbatoarea Rusaliilor.
 
In perioada 19-22 iulie va avea loc Platinum Albena Open (a 4-a editie a turneului international), eveniment ce se va desfasura incepand de joi dupa-amiaza pana duminica.
 
In ambele situatii recomandam jucatorilor sa-si rezerve camere la hotel cat mai din vreme, perioadele propuse fiind foarte aglomerate in statiuni.
Pentru Albena, reprezentantii Dreisam Tennis pot ajuta la procedura de rezervare, avand si oferte pentru jucatori. Detalii puteti cere pe adresele de e-mail iliya.atanasov@albena.bg sau tp@mpg.com.ro.  Datele tehnice ale turneelor (tablouri, formate de joc, taxe) raman in mare masura neschimbate fata de anul trecut. Iar atmosfera este garantata in ambele cazuri.
 
Va asteptam sa va programati vacantele la Mamaia si Albena!