Se apropie Platinum Timisoara

14 Septembrie 2020

Ultimul Grand Slam din 2020, de pe teritoriul Romaniei

 
Luna septembrie se incheie in Tenis Partener cu un turneu de gala, in inima Banatului, traditionalul Platinum Timisoara. Astfel, in 25-28 septembrie 2020, Sara Sports va gazdui, pentru a treia oara la rand, Grand Slam-ul timisorean dedicat membrilor celui mai mare circuit de tenis pentru amatori, din Romania.
 
Desi suntem nevoiti sa pastram in continuare masurile de distantare fizica, ne asteptam  la aceeasi atmosfera de turneu de top, cu participanti ce ne vor oferi un spectacol de tenis demn de un super-Platinum. Inscrierile sunt in toi si mizam pe prezenta a peste 150 de jucatori/ echipe se se vor intrece in 7 probe de simplu nivel 4 mixt, 4 feminin, 5, 6, 7, 8 si 9,  dar si 3 competitii de dublu nivel 5, 6 si 7. 
Prin urmare vom avea probe de toate tipurile, pe toate gusturile, asa cum ii sta bine unui Platinum cu traditie si valoare.
In premiera pentru Timisoara, turneul se va juca  in sistem vineri - luni, lunea urmand sa programeze, in mod standard, semifinale si finale de la toate nivelurile. Astfel, jucatorii din afara judetelor Timis si Arad vor putea fi programati incepand de vineri dupa orele 15:00, sau chiar de sambata.
 
Platinum Timisoara va fi ultimul Grand Slam din 2020, de pe teritoriul Romaniei, in 14-18 octombrie fiind programat Platinum Chisinau, ultimul turneu major din calendarul Tenis Partener pe 2020.
 
Va asteptam sa va petreceti utimele zilele de septembrie in maniera preferata: jucand tenis. 
Va dorim joc bun si amintiri cat mai placute de la Platinum Timisoara!