Reduceri din 29 august

23 August 2019

Contul de Vara la la 60, iar contul PREMIUM, la 80 de lei

Incepand cu data de 29 august contul Premium va costa doar 80 de lei in loc de 125, oferind posibilitatea jucatorilor sa participe la turnee pana la finalul anului 2019, cu reducere la taxa de rezervare. In acelasi timp jucatorilor posesori de cont gratuit li se va activa contul Premium in urma participarii la cea de-a patra competitie pe parcursul anului 2019.

Cei care isi doresc un cont de Vara trebuie sa stie ca din 2 septembrie acesta va costa doar 60 de lei in loc de 95, fiind valabil pana la incheierea sezonului outdoor, respectiv 31 octombrie. 

Daca va intereseaza sa participati la PLATINUM-urile Iasi - Timisoara sau SUMMER STARS Brasov, nu uitati ca participarea la aceste evenimente va este permisa doar daca detineti cont de Vara sau Premium. In plus, in perioada Winter Series revin super turneele de dublu, inclusiv simultanul Romania Joaca Tenis la Dublu, prin urmare ar fi avantajos sa va achizitionati din timp contul Premium.

Nici jucatorii care au activat pana acum in turnee pe baza contului gratuit nu au fost uitati. Tuturor celor care pana in prezent au acumulat minimum 4 participari li se va activa gratuit contul Premium.

Va asteptam in turnee!