Preview Winter Series

1 Noiembrie 2019

Peste 50 de turnee in noiembrie si decembrie

Cum vremea de afara nu mai permite practicarea tenisului in aer liber, jucatorii din Tenis Partener se muta in sali si baloane, cel putin pana in aprilie 2020. S-a terminat sezonul de vara, iar acum urmeaza Winter Series, cu un calendar nou, afisat deja pe site-ul tenispartener.ro, momentan pentru perioada noiembrie-decembrie 2019. 
Se preconizeaza peste 50 de turnee in toata tara in ultimele doua luni ale anului, cap de afis fiind Cupa Mos Craciun (13-15 decembrie) si simultanul Romania Joaca Tenis la Dublu.
 
Cupa Mos Craciun (editia a 5-a) vine cu numeroase surprize, statistici etc., gazda fiind Academia de Tenis Herastrau din Bucuresti, toate informatiile urmand a fi anuntate in curand online. La editia 2018 s-a inregistrat un record de participare pentru Romania, fiind inscrise 143 de echipe, astfel ca asteptarile sunt mari si la editia aceasta.
 
In sezonul de iarna se joaca foarte mult dublu in circuitul Tenis Partener, astfel ca se pregatesc multe turnee notabile, din seria Doubles Challenge. Pe langa cele din Capitala, jucatorii vor putea participa si in Craiova, Cluj-Napoca, Targu Mures, Timisoara etc.
 
Calendarul Tenis Partener pentru perioada ianuarie – martie va fi disponibil online incepand cu luna decembrie. Iar sezonul de iarna 2019-2020 se va incheia apoteotic, la Brasov, in luna martie a anului viitor, cu cea de-a 7-a editie a Turneului Campionilor de Dublu, unul din cele mai asteptate evenimente din an.
 
Meciuri frumoase in Winter Series Tenis Partener 2019-2020!