Platinum Timisoara 2018

31 Mai 2018

A 7a editie

Cel mai mare turneu de amatori din Timisoara isi schimba gazda - a 7a editie a Platinumului din Banat se va juca la Sara Sports, cel mai nou club din oras, preferat de jucatorii Tenis Partener indeosebi pentru calitatea terenurilor; nu e de negjilat intreaga infrastructura pusa la dispozitia turneului, terenul acoperit urmand sa asigure continuitatea meciurilor indiferent de vreme, in timp ce teresa clubului va fi primitoare dupa meciuri, pentru relaxare sau pentru vizionarea turneului de la Roland Garros.

Nu este o editie record, insa jucatorii se vor bucura de toate atributele unui Platinum. Nu vor lipsi cadourile la inregistrare (set de mingi Wilson + prosop de joc), premiile pentru castigatori sau Gulas Party-ul de sambata dupa-amiaza. 

Peste toate, tenisul va fi din plin pentru toti. Formatul Doubles Challenge permite si probe pe grupe si inscrierea pe doua tablouri, astfel ca majoritatea jucatorilor vor disputa minim 3 partide. 

Tablourile sunt online; se joaca doar de vineri de la ora 18:00, in timp sa ajunga si oaspetii traditionali din Arad si Severin, Cluj-Napoca sau chiar Chisinau; va fi intens si placut, iar desfasurarea evenimentelor va fi disponibila online, atat prin modulul de rezultate in timp real de la fata locului, cat si pe Facebook.