Platinum Oradea Doubles Challenge

12 Septembrie 2017

Toamna Tenis Partener  este Toamna Oradeana

Caravana turneelor Platinum Tenis Partener are ultimul popas al sezonului pe malul Crisului, in weekendul 14-17.09. Poate cele mai entuziaste turnee din vestul tarii, incadrate in septembrie in spectacolul Toamna Oradeana, primesc haine albastre de sarbatoare a tenisului amator din Romania. 

Spectaculoasa baza cu 12 terenuri din zona Arenei Antonio Alexe gazduieste Doubles Challenge, cel mai mare turneu de dublu al verii in ultimii ani. Mari amatori de munca in echipa, oradenii vin aproape de recordul de la Mamaia (84), cu 82 de inscrieri si peste 110 meciuri intr-un turneu pe placul lor. 

Toate elementele sunt pregatite: tablourile au fost publicate luni seara - se joaca joi in prolog si apoi se incepe din plin vineri de la ora 12:00. Formatul de grupe si posibilitatea inscrierii in doua probe vor tine pe toata lumea aproape de baza. Atmosfera se anunta foarte buna, cadourile sunt pregatite (multumim Persil, High Energy si Isospeed), sambata seara analizam din nou intreg Circuitul la masa festiva, iar duminica ii recompensam pe cei mai inspirati.

Oradea se afla la al doilea turneu de categorie Platinum, prima editie surprinzand total si intrand direct in topul celor mai bune evenimente de acest gen. In 2017 probabil va fi doar putin mai bine!

Ne vedem in tribune - veniti din vreme, oradenii au obiceiul sa le umple!