Platinum Mamaia deschide sezonul Grand Slam-urilor

3 Mai 2019

10 ani de exceptie la Tenis Club Idu

In intervalul 23-26 mai litoralul devine destinatia unuia dintre cele mai asteptate turnee din circuitul Tenis Partener: PLATINUM MAMAIA - WILSON CUP! Editia a 10-a a acestui eveniment mizeaza pe numerosi pasionati ai sportului alb din toata tara, dar si din Bulgaria si Republica Moldova, sa isi etaleze talentul dar si sa se bucure de relaxare la malul Marii Negre.

Turneul Platinum Mamaia se defasoara in perioada 23-26 mai si va avea loc intr-unul dintre cele mai apreciate cluburi din Romania, Tenis Club Idu, ce ofera conditii de joc la standarde ridicate. Turneul este unul foarte atractiv pentru amatorii de tenis din toata tara, dar si din Bulgaria si Basarabia, fiind asteptati in teren in jur de 180 de jucatori. 

Cei mai ambitiosi se vor lupta pentru a castiga trofeele de campion/ finalist, dar si numeroasele premii oferite de sponsori. Toti cei inscrisi in turneu vor primi un pachet de participare, dar vor avea parte si de diferite surprize. In weekend vor avea ocazia sa dezbata meciurile si subiectele la zi de pe scena sportului alb, intr-o atmosfera relaxata, la Players Party-ul, organizat in cadrul Tenis Club Idu.

Detalii  despre probe si programul de joc al Platinum Mamaia - WILSON CUP gasiti pe pagina turneului de pe platforma www.tenispartener.ro

 

Editia a 10-a a acestui eveniment se desfasoara cu suportul WILSON, in calitate de title sponsor, dar si al sponsorilor oficiali ai circuitului BANCA TRANSILVANIA si BARILLA, precum si al radioului oficial EUROPA FM. Sponsori de sistem sunt Isostar, ORGANIC INDIA, SANADOR si Kronenbourg 1664 Blanc, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events. 

 

Va multumim si va asteptam in teren!