PLATINUM Mamaia - HEAD Cup

22 Mai 2018

De 9 ani Platinum la Marea Neagra

E 9a editie a PLATINUM Mamaia  HEAD Cup pastreaza traditia de turneu-eveniment, anvergura oferita atat de atractivitatea unui super turneu jucat pe malul marii, cat si de prezenta intr-una dintre cele mai exclusiviste baze de tenis din tara.

In perioada 25-28 mai ne vedem pe terenurile Tenis Club IDU cu 180 de jucatori ce au ales continue povestea unuia dintre cele mai frumoase turnee din calendar. Tablourile sunt pline, se vine, ca de obicei, din toata tara, dar nici oaspetii din Chisinau sau din Bulgaria nu lipsesc.

Din punct de vedere al graficului de joc surpriza frumoasa este data de nivelul 8, in aceasta editie inregistrandu-se un tablou record de 18 participanti (sistem de joc pe grupe).

Tragerile la sorti si programul pentru primele doua zile au fost postate pe pagina de turneu; se joaca de vineri pana luni, profitand de ziua libera din 28 mai.

Turneul isi respecta statutul si rasplateste jucatorii pentru eforturile lor; toti participantii de la simplu vor primi cadou la inregistrare prosopul oficial Tenis Partener 10 ani si un pachet de paste Barilla. Socializarea de dupa meci este intretinuta de SKOL Nepasteurizat, prin intermediul partenerilor Circuitului – Tuborg Romania. Sambata, in a doua zi de concurs, jucatorii sunt invitati la Barbeque Party pe terasa clubului.

Premiile pentru castigatori constau in vouchere HEAD in valoare de 3000 de lei, dar si in alte produse din partea sponsorilor.

 

Transmisiunea „live” de la eveniment va fi asigurata pe pagina de facebook Circuitul Tenis Partener.