Platinum Iasi

3 Septembrie 2019

City Break perfect pentru amatorii de tenis, intre 12 si 15 septembrie

Pentru ca in anul 2016 primul turneu Platinum Iasi a fost un succes, iata ca in 2019 revenim in „orasul celor 7 coline”, in perioada 12-15 septembrie. Se anunta cel mai mare turneu din Moldova, la care asteptam peste 120 de jucatori, mizand pe o prezenta insemnata din toata tara, dar si din Basarabia. Se pregatesc probe de simplu de la 5 la 9, cu formate atractive pe grupe, pentru nivelurile 5, 8 si 9, probe mai putin uzuale, iar nivelul 9 se joaca in premiera la Iasi. Sunt prevazute si doua probe de dublu, una de nivel 6 si cealalta de 7.

Programul va fi accesibil, in conditiile in care evenimentul incepe joi dupa-masa. Se va incerca, in limita posibilitatilor, ca programarea jucatorilor din afara zonei sa se faca doar incepand cu dupa-amiaza zilei de vineri.

Se joaca pe unele dintre cele mai bune terenuri din circuit, la Tenis Club Coreco, turneul urmand a fi sustinut de comunitatea locala de jucatori ce-si organizeaza singura turneele de la Coreco de o perioada de 2 ani.

Pachetul de concurs, destinat tuturor jucatorilor angrenati in probele de simplu, include prosop Tenis Partener, paste Barilla si bere Kronenbourg. Castigatorii probelor vor fi recompensati cu trofee si premii, in timp ce toti participantii sunt invitati la petrecerea jucatorilor ce va avea loc vineri – 13 septembrie.

Turneul face parte din Moldova Series by Tenis Club Tecuci,  seria de turnee ce-si trimite campionii la Roma. Este al 9-lea turneu din serie, ultimele doua fiind programate la Bacau si ulterior la Turneul Campionilor de simplu.

Editia 2019 a acestui eveniment se desfasoara cu suportul sponsorilor oficiali BANCA TRANSILVANIA Barilla si Wilson si al sponsorilor Isostar, ORGANIC INDIA, SANADOR si Kronenbourg 1664 Blanc. Magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, radioul oficial - EUROPA FM, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events.

Inscrierile sunt deschise online pana duminica - 8 septembrie. Click aici pentru a realiza inscrierea.