Platinum Cluj 2019 – Sports Festival Trophy, in 13-17 iunie

20 Mai 2019

10 ani de Platinum la Cluj, la Winners Tennis Club

In perioada 13-17 iunie 2019 Clujul devine capitala tenisului amator din Romania, cu ocazia turneului SPORTS FESTIVAL TROPHY - PLATINUM CLUJ! Am ajuns la cea de-a  10-a editie a acestui eveniment, considerat cel mai tare turneu de amatori din Romania, gazda traditionala - Winners Tennis Club, fiind cel mai modern club de tenis din Cluj.
 
Renumele turneului Platinum de la Cluj s-a castigat atat prin marimea tablourilor, cat mai ales prin gradul foarte ridicat de competitivitate  pentru fiecare nivel in parte. Media de participare este de 200 de jucatori pe editie, iar in fiecare an participa tenismeni din foarte multe zone ale tarii, fiind probabil cel mai cosmopolit turneu din calendarul Tenis Partener.
 
Turneul Platinum Cluj-Napoca se defasoara in perioada 13-17 iunie, (se incheie luni - zi libera legala cu ocazia sarbatorii Rusaliilor) - iar inscrierile urmeaza sa se deschida  luni - 27 mai. Sunt disponibile peste 220 de locuri pe 8 tablouri de simplu si 4 de dublu, performerii probelor urmand sa fie recompensati cu premii si cadouri consistente. Editia aniversara din 2019 este prezentata de SPORTS FESTIVAL in calitate de Title Sponsor.
 
Toti cei inscrisi in turneu vor primi un pachet de participare, dar vor avea parte si de diferite surprize. Detalii  despre probe si programul de joc al SPORTS FESTIVAL TROPHY - PLATINUM CLUJ gasiti pe pagina turneului de pe platforma www.tenispartener.ro.
 
Editia a 10-a a acestui eveniment se desfasoara cu suportul Sports Festival, in calitate de Title Sponsor, dar si al sponsorilor oficiali ai circuitului BANCA TRANSILVANIA si BARILLA, precum si al radioului oficial EUROPA FM. Sponsori de sistem sunt Isostar, ORGANIC INDIA, SANADOR si Kronenbourg 1664 Blanc, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events.
 
***
Aflat la editia a 2-a, SPORTS FESTIVAL reuneste cele mai indragite sporturi si legende sportive timp de 4 zile, la Cluj-Napoca. Amatori si profesionisti, parinti si antrenori, copii si campioni, toti pot practica sportul preferat sau pot invata regulile unui sport nou, intre 13 si 17 iunie.
Cap de afis al editiei 2019 a festivalului este  meciul demonstrativ de tenis dublu mixt, Romania - Italia, protagonisti fiind Simona Halep/ Marius Copil, respectiv Flavia Pennetta/ Fabio Fognini, meci programat pe 15 iunie la BTarena.
***
 
Va asteptam la SPORTS FESTIVAL TROPHY - PLATINUM CLUJ!