Platinum Chisinau, 27-30 septembrie

10 Septembrie 2018

Anul aniversar Tenis Partener duce pentru a doua oara un eveniment Platinum la Chisinau, acolo unde se afla cea mai veche comunitate de membri din afara granitelor. Se joaca in Circuit in Republica Moldova inca din 2010, calendarul stabilizandu-se la 5-6 turnee in fiecare vara, deja de cateva sezoane.

Evenimentul din 27-30 septembrie, gazduit de Tenis Club Acvila, programeaza tablouri de simplu pe grupe si tablouri de dublu eliminatorii, avand caracteristici diferite fata de alte turnee Platinum, solicitate de catre clubul organizator: pentru a permite prezenta cat mai multor amatori nu se va stabili conditia de participare in prealabil intr-un turneu Tenis Partener, anuntandu-si deja prezenta la turneu 10 jucatori din Lituania (in conditiile in care organizatorii si-au asumat evaluarea corecta a acestora); in competitie pot participa si jucatorii posesori de cont Gratuit.

Turneul va incepe de joi insa, in limita posibilitatilor, se va incerca programarea jucatorilor din afara Republicii Moldova abia incepand cu vineri dimineata.

Latura turistica a sejurului de Platinum nu este de neglijat, Chisinaul oferind garantia unor zile (si nopti) pline. In acest spirit programul evenimentului include si o excursie la Cricova, programata vineri 28 septembrie, dupa orele 18:00; excursia va fi contra cost, iar numarul de locuri este limitat.


Posibilitati de cazare:

www.4rent.md – cod promotional “tenis partener” pentru discount de 15% in perioada 26 – 30 septembrie

www.adresa.md – cod promotional “tenis Platinum” pentru discounturi intre 10 si 20%

- Hotel Iris – oferta cu discount pentru jucatorii de la turneu (pentu detalii ne puteti scrie pe adresa: tp@mpg.com.ro)

-Hotel Nord West  http://nordwest.md/ - ~35 euro camera dubla (mic dejun inclus)

Alte variante sunt disponibile pe www.booking.com.

Inscrierile se deschid luni, 10 septembrie, si vor fi disponibile pana duminica, 23 septembrie; tablourile de joc si programul vor fi realizate luni, 24 sept.