Platinum Bucuresti – editia a 10-a

14 August 2019

Tenis – spectacol si premii pe masura

Inca de la prima editie Platinum Bucuresti a fost un turneu de proportii, iar maxima a fost atinsa in 2015, cand au participat 330 de amatori de tenis din toata tara. Pentru o mai buna accesibilitate si grafice de joc mai atractive, ceea ce se traduce intr-o experienta superioara, de doi ani de zile acest eveniment se desfasoara pe parcursul a doua weekenduri, la Academia de Tenis Herastrau, in 2019 urmand sa aiba loc in 28 august – 1 septembrie (nivelurile 5, 6, 7, 8 si 9 mixt, simplu si dublu), respectiv 6-8 septembrie (nivelurile 4 – mixt si feminin, 5 feminin si 5 dublu mixt).
Un plus important este si atragerea Title Sponsolului Wilson, care a ramas alaturi de noi de 4 ani, evenimentul purtand astfel numele de PLATINUM BUCURESTI - Wilson CUP.
Se anunta o prezenta masiva din Republica Moldova, insa toata tara isi va trimite reprezentanti in cel mai prestigios turneu Tenis Partener al anului.
Prestigiul va fi completat si cu premii importante, oferite de sponsorii de sistem, in timp ce pachetul de participare va include mingi Wilson, paste Barilla,  bere Kronenbourg 1664 Blanc, produse Isostar s.a.
De asemenea, castigatorii vor primi vouchere in valoare de peste 3.000 de lei.

Editia 2019 a acestui eveniment se desfasoara cu suportul Wilson, in calitate de Title Sponsor, dar si al sponsorilor de sistem Isostar, Barilla si Kronenbourg 1664 Blanc si al sponsorului oficial BANCA TRANSILVANIA. Magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, radioul oficial - EUROPA FM, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events.

Inscrierile sunt deschise online pana duminica – 24 august.