Pierzi, castigi, toata lumea pe plaja

Cum va fi la Albena Open 2016

Soare, 29 de grade maxima in aer, 24 in apa si o briza placuta. Perla litoralului bulgaresc si-a setat la fix coordonatele pentru evenimentul sportiv al lunii in statiune: Platinum Tenis Partener. Peste 100 de jucatori din Romania si Bulgaria vor face deplasarea pe litoralul Marii Negre, intr-un weekend prelungit, pentru a participa la a doua editie Albena Open.

Evenimentul a fost upgradat fata de 2015, crescand in rang si propunand automat probe mai atractive: se tine tabloul de nivel 4, nivelul 6 si-a reluat reputatia si a strans 36 de jucatori la simplu si 19 echipe la dublu, iar probele de 7 si 8 sunt dintre cele mai tari.

Turneul imbina perfect aspectul competitiv cu cel de sarbatoare. Cum cazarea doua nopti intra automat in program, toti jucatorii vor cauta sa profite si sa trateze cat mai serios competitia, timpii de acomodare, de antrenament pe terenurile din statiune sau de refacere intre meciuri fiind foarte generosi. Mai mult, formatul de grupe va oferi tuturor o a doua sansa de ramanere mai mult in turneu.

In acelasi timp, se joaca pe principiul: pierzi, castigi, toata lumea pe plaja – aflata la o lovitura de rever de terenurile din complexul Kaliopa, plaja este cel mai bun aliat al turneului pentru starea de spirit perfecta. Incepem joi la 15:00, jucam pe 10 terenuri in statiune si seara vom face “procesul etapei” pe terasa clubului. Vineri este programata Petrecerea Jucatorilor.

Let's tennis!