Petrecerea de Craciun a jucatorilor din Tenis Partener

20 Noiembrie 2019

Membrii circuitului pot veni insotiti

Se apropie Craciunul, iar un turneu de o asemenea anvergura cum este Cupa Mos Craciun va avea, de aceasta data, o stralucire aparte. Cu aceasta ocazie se va organiza si prima petrecere de Craciun a jucatorilor din circuit. Aceasta va avea loc sambata, 14 decembrie, incepand cu orele 21:00, la restaurantul Bel Mondo (in incinta Academiei de Tenis Herastrau, Soseaua Nordului 7-9).

La petrecere pot participa toti membrii circuitului, insa ei pot veni si cu un insotitor, inscrierile realizandu-se exclusiv printr-o solicitare pe e-mail, transmisa pe adresa tp@mpg.com.ro in intervalul 23 noiembrie – 6 decembrie. 

Taxa de participare este de 60 lei / jucator sau insotitor. Jucatorii inscrisi la Cupa Mos Craciun vor beneficia de o taxa promotionala de participare la petrecere, de 40 lei. Taxele se pot achita prin PayU, in baza link-ului primit pe e-mail ca raspuns la solicitarea de participare, si includ si bilet pentru tombola speciala a serii. 

Meniul serii este realizat sub forma de bufet si include si optiuni de post. O selectie de bauturi va fi disponibila la discretia participantilor.  

Locurile sunt limitate, prin urmare va recomandam sa va asigurati din timp un loc la petrecerea de Craciun a comunitatii Tenis Partener!