Oferte atractive pe site-ul TWE

10 Februarie

Nu rata promotiile lunii februarie!

 
Cel mai mare magazin online din lume, specializat pe echipamente de tenis, este in continuare alaturi de Tenis Partener. Este deja al 6-lea an de parteneriat, timp in care ne-am bucurat de discountul permanent de 10% (disponibil si in 2020), dar si de discounturile speciale de 15 si 20%, cu ocazia evenimentelor unice din Tenis Partener. S-au adaugat periodic si promotiile speciale de pe site-ul www.tenniswarehouse-europe.com, dar si  voucherele valorice oferite ca premii la cele mai mari turnee din circuit.

Nu rata ofertele lunii februarie!
Continuam si in 2020, iar primele oferte pentru luna februarie sunt acum disponibile online, atat pentru hainele sport promovate in timpul Australian Open (30% la Adidas), cat si pentru cel mai nou echipament (rachetele Yonex si Head):

Nou! Rachetele HEAD Prestige
Avand combinatia „best of class” de control si senzatie, linia de rachete Prestige a fost una dintre cele mai reprezentative din istorie.
Click aici pentru a accesa oferta!

Flash Sale Adidas
Cumpara acum echipamentul preferat din colectia Melbourne adidas, cu 30% discount.
Click aici pentu a accesa oferta!

New Yonex EZone
Senzatia de joc uimitoare si controlul fortei sunt caracteristicile principale care definesc rachetele Yonex EZONE, disponibile acum la preturi speciale, in luna februarie.
Click aici pentru a accesa oferta!

Ultimele noutati @ TWH
Cele mai recente articole vestimentare, de la producatori de top mondiali.
Click aici pentru a accesa oferta!

Va asteptam si in 2020 la turneele Tenis Partener, cu cele mai noi echipamente de pe site-ul Tennis Warehouse Europe!