Oferta de final de sezon

29 August 2017

Contul de Vara la 60, iar contul PREMIUM, la 80 de lei

 
Incepand cu data de 4 septembrie contul Premium va costa numai 80 de lei in loc de 125, oferind posibilitatea jucatorilor sa participe la turnee pana la finalul anului 2017, cu reducere la taxa de rezervare. In acelasi timp, jucatorilor posesori de cont gratuit li se va activa contul Premium in urma participarii la cea de-a patra competitie pe parcursul anului 2017. 
 
Cei care isi doresc un cont de Vara trebuie sa stie ca, din 4 septembrie acesta va costa doar 60 de lei in loc de 95, fiind valabil pana la incheierea sezonului outdoor, respectiv 31 octombrie.  
 
Daca va intereseaza sa participati la PLATINUM Oradea, MASTERS Gherla sau SUMMER STARS Brasov, nu uitati ca participarea la aceste evenimente le este permisa doar jucatorilor posesori de cont de vara sau Premium. In plus, in perioada Winter Series revin super turneele de dublu, inclusiv cu simultanul Romania Joaca Tenis la Dublu, prin urmare ar fi avantajos sa va achizitionati din timp contul Premium.
 
 
Nici jucatorii care au activat pana acum in turnee pe baza contului gratuit nu au fost uitati. Toti cei care pana in prezent au acumulat minimum 4 participari vor avea activat gratuit contul Premium, modificarile in sistem urmand sa se produca automat la inceputul saptamanii 4-8 septembrie.
 
Va asteptam in turnee!