Ne pregatim de RJT2, editia a 8-a

1 Noiembrie 2019

Simultanul de dublu va avea loc in 15-17 noiembrie

A debutat sezonul de iarna 2019-2020, iar capul de afis in aceasta perioada este reprezentat de seria de evenimente Romania Joaca Tenis (RJT), editia a 8-a, exclusiv de dublu.
 
Pe 15, 16 si 17 noiembrie se va juca dublu in 17 cluburi sportive din 15 orase din toate zonele tarii, la eveniment fiind asteptati peste 700 de jucatori.
 
Principalul atu al simultanului de turnee il reprezinta graficul foarte atractiv de joc, majoritatea turneelor permitand inscrierea in doua probe, cea mai mare parte fiind jucate in sistem de grupe.
 
Pentru a participa la unul din cele 17 turnee Romania Joaca Tenis la Dublu trebuie sa faci parte din comunitatea Tenis Partener. Daca nu esti inca membru, gasesti aici detalii despre inscriere. Pentru informatii despre tipurile de cont accesibile in Tenis Partener click aici.
 
Pentru a te inscrie intr-unul din turneele Romania Joaca Tenis la Dublu cauta in lista evenimentele cu RJT2 in titlu, din Arad, Bucuresti, Brasov, Bistrita, Buzau, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Satu Mare, Targu Mures, Tecuci - Baza Sportiva TC Tecuci sau Baza Sportiva ROT, Sibiu, si Timisoara – Sara Sports sau Baza Sportiva Helios
 
Toti participantii vor primi la inregistrare tricoul oficial al evenimentului. Odata cu Romania Joaca Tenis la Dublu incepe si o noua perioada de super promotie Tennis Warehouse Europe dedicata membrilor Tenis Partener. Toti vor beneficia de 15% discount, voucherele ce includ codul de reducere urmand a fi disponibile la turnee sau prin solicitare pe adresa de e-mail tp@mpg.com.ro.
 
Te asteptam la Romania Joaca Tenis la Dublu!