Magazinul virtual Tenis Partener

13 Mai 2020

Lansat odata cu debutul sezonului de vara

Pentru ca traim vremuri dificile, iar “regulile jocului” se schimba de la o zi la alta, toti suntem nevoiti sa ne adaptam situatiei. Nu face exceptie nici proiectul Tenis Partener, unde in aceasta perioada s-a lucrat intens pentru ca tenisul pentru amatori din Romania sa poata continua, cu reguli noi.

Astfel, nu vor lipsi surprizele in perioada urmatoare, multe din planurile noastre fiind in plin proces de dezvoltare, insa primele rezultate incep sa apara deja. Pentru inceput, pentru ca in curand se va relua activitatea in circuit, Tenis Partener isi lanseaza cu aceasta ocazie si propriul shop online, care vine sa inlesneasca accesul jucatorilor la elementele ce fac parte din experienta in circuit:
- mingea oficiala Tenis Partener (co-branded Wilson Tour Premier), poate cea mai folosita minge in tenisul din Romania (peste 40.000 de mingi utilizate doar in turneele din circuit);
- tricoul oficial PLAY ON al sezonului 12 – disponibil din luna iunie, realizat intr-un scop nobil (detalii in curand);
- produse din gama consumabilelor sau accesoriilor necesare pe terenul de tenis.

In prima varianta a magazinului virtual, achizitia online va fi disponibila doar in cadrul modulului de inscriere la evenimentele selectate din calendar. Astfel, produsele vor putea fi selectate doar dupa realizarea unei rezervari pentru un turneu, plata urmand a se face deodata cu taxa de rezervare.

Se poate achita prin portofel virtual, sms sau serviciul PayU, livrarea produselor facandu-se gratuit la sediul clubul organizator, iar ridicarea se va face la inregistrarea in eveniment sau in deschiderea Ligii Locale.

O alta noutate in ton cu vremurile este asocierea Tenis Partener cu proiectul Sprinten, proiect social destinat exclusiv copiilor cu varste de pana in 14 ani, care sufera din cauza unor deficiente locomotorii. Pentru aceasta cauza jucatorii au posibilitatea de a se implica prin donatii standard.

Pentru orice achizitie de pe site-ul Tenis Partener va rugam sa consultati inainte, cu atentie, Politica de retur.

Revenim in curand cu noi informatii despre inceperea competitiilor, in functie de evolutia crizei sanitare prin care trecem! GAME ON!