Liga Locala – un nou concept Tenis Partener

14 Mai 2020

Joaca cand vrei tu si unde vrei tu, in zecile de Ligi Locale

Tenis Partener isi pastreaza tendinta dinamica de evolutie. Permanent in Circuit s-au adus elemente noi, care sa faca mai placuta si mai simpla experienta in evenimente, iar acum se iau toate masurile pentru a ne adapta noilor conditii de practicare a jocului de tenis.

Pentru ca se impune in continuare distantarea sociala ca masura de baza impotriva raspandirii coronavirusului, “laboratorul” circuitului a brevetat Liga Locala Tenis Partener (LLTP), un concept care permite disputarea de meciuri echilibrate, in termenii stabiliti de jucatori, pe principiul “unde vrei, cand vrei”.

In felul acesta participantii au confortul stabilirii meciului de comun acord cu adversarul, atat din punct de vedere al locatiei si al datei/ orei de joc, cat si logistic.

Taxa de rezervare in Ligi este zero, singura cheltuiala fiind cea cu inchirierea terenului si eventual cu mingile noi de joc (se pot utiliza si mingi jucate). Rezervarea locului in Ligi se face online, pe site-ul Tenis Partener, la fel ca la turneele clasice.

LLTP propune pentru inceput formate de joc pe grupe, in sistem fiecare cu fiecare, ce se deruleaza pe o perioada de mai multe saptamani. O liga poate avea una sau mai multe grupe, pentru unul sau mai multe niveluri de joc, iar fiecare grupa se va incheia in functie de numarul de jucatori inscrisi, luand ca reper un meci pe saptamana pentru fiecare participant.

Comunicarea intre jucatori este esentiala, astfel ca prin inscrierea intr-o Liga participantii isi pun la dispozitie numarul de telefon catre ceilalti jucatori, precum si catre clubul-gazda (acolo unde este cazul).

Evolutia in LLTP conteaza in clasamentul general Tenis Partener, participarea fiind recompensata cu 5 puncte, in timp ce pentru fiecare victorie se vor oferi cate 10 puncte. Mai multe informatii puteti accesa in pagina de Concept, iar regulamentul de desfasurare a LLTP se poate consulta aici. De asemenea, am actualizat si regulamentul general Tenis Partener, pe care il puteti consulta aici.

Pentru cei care isi doresc un format de joc mai bine structurat in timp, sunt disponibile in continuare si turnee clasice Tenis Partener pentru amatori, organizate in toata tara, datele actualizate fiind disponibile in calendar.

Let's tennis! #TenisPartenerRomania