Jucatorul saptamanii:Alex Gavrilovici

30 Iunie 2010

La al doilea turneu in BCR Tenis Partener, Alexandru Gavrilovici (14 ani) a reusit sa castige competitia desfasurata in week-end-ul 26-28 iunie, la Clubul Parlamentarilor din Bucuresti.

In debutul in circuit, la Slobozia, Alexandru a pierdut in prima intalnire pe tablou, dupa ce trecuse de meciul de calificare. Acum insa, la Cupa Parlamentarilor, a depasit in drumul sau spre titlu jucatori mult mai experimentati, cu o singura exceptie: in semifinale a trecut chiar de sora sa, Ana-Maria, care va implini 12 ani peste doua luni.

Alexandru, care joaca la nivelul 6, apreciaza competitia din Bucuresti ca “destul de usoara”, cu exceptia ultimului meci, in care s-a impus in trei seturi, 0-6, 6-3, 6-0, in fata lui Marius Voicu. Este cel mai bun rezultat obtinut de el pana acum, in conditiile in care activeaza, de asemenea, si in competitiile de juniori, pentru care se pregateste la clubul Altius, de la baza Antilopa.

Pasionat de fotografie si de baschet, pe care il practica de cinci ani, jucatorul acestei saptamani in circuitul BCR Tenis Partener se ocupa de administrarea unui site de tenis, dar nu va renunta nici la participarile la turneele din circuit. Din 1 iulie, el va fi prezent pe terenurile de la Academia de Tenis Herastrau, unde se desfasoara Cupa Lenovo.