Jucatorii au testat rachetele Wilson

28 Mai 2010

Participantii la BCR Tenis Partener Platinum – Cupa Whirlpool, de la Academia de Tenis Herastrau au prilejul sa joace cu rachetele Wilson utilizate de elita ATP si WTA.

Chiar si dintre cei care nu figureaza pe tablourile Platinum, dar sunt inscrisi in BCR Tenis Partener, au venit la “Ora Wilson”. “Nu joc la competitia de acum, dar am ajuns sa ma uit la concurs si, fiind si ocazia aceasta, cu mare placere fac testul. O parte dintre rachete sunt bune, altele foarte bune, cum e cea pe care o am in mana. Pana la urma, totul e cum o simti, de aceea trebuie sa testezi mult, sa vezi cu care te intelegi cel mai bine”, a spus Calin Stirbu (nivelul 7). “Am jucat cu un model Wilson Blade. Am impresia ca este cel folosit de surorile Williams. Din moment ce ele au rezultate, inseamna ca si racheta este buna. Are 290 de grame. Nu sunt 100% convins sa-mi iau racheta, dar poate fi o optiune”, a adaugat Stirbu.
Gabriel Tintarcu, de la nivelul 8, a remarcat, de asemenea, calitatile rachetelor Wilson. “Sunt mai elastice, simti mai bine mingea”, a spus acesta.