Inscrieri deschise la Platinum Cluj

28 August 2020

Concediul poate incepe insa odata cu Platinum Mamaia

 
Asistam la o luna septembrie plina de evenimente de categorie Platinum, asa cum nu am mai avut in Tenis Partener pana acum. Daca Platinum Bucuresti este in plina desfasurare, in intervalul 4-7 septembrie urmeaza Grand Slem-ul  de la Mamaia, intre 11 si 14 septembrie este programat cel de la Cluj, iar in 24-27 septembrie, cel de la Timisoara.
 
Pentru Platinum Cluj-Napoca inscrierile s-au deschis recent,  iar gazda va fi, in acest an, Tenis Club Clujana. Mizam insa pe aceeasi super-atmosfera produsa de aceiasi protagonisti ce ne vor oferi o lectie de super-tenis, la un nou super-Platinum.
La Cluj pregatim un regal sportiv cu 8 probe de simplu nivel 4 mixt, 4 feminin, 5, 6, 6+45 ANI, 7, 8, 9,  dar si 5 competitii de dublu nivel 5, 6, 7, 8 si 9. 
Practic avem probe de toate tipurile, pe toate gusturile, asa cum ii sta bine unui Platinum cu traditie si valoare.
 
Pentru Platinum Mamaia inscrierile sunt inca in curs, fiind deschise pana luni – 31 august, astfel ca debutul lunii septembrie ne va prinde, pe multi dintre noi, in concediu pe malul Marii Negre. Chiar daca avem reguli stricte de distantare fizica, ne asteapta un eveniment de vis la temperaturi care se anunta in regula, intre 26 si 30 de grade. 
Programul va fi unul aerisit, cu 6 probe de simplu nivel 4, 5, 6, 7, 8 si 9,  dar si 4 tablouri de dublu nivel 5, 6, 7 si 8. 
 
Odata ce aveti ideile de concediu pentru septembrie, nu va ramane decat sa faceti inscrierea la Platinum Mamaia sau Platinum Cluj-Napoca (poate chiar la ambele), pentru  a va petrece zilele libere in cel mai placut mod cu putinta: jucand tenis. Iar daca la asta se mai adauga si victoriile, alaturi de premiile atractive oferite, este cu atat mai bine.
 
Ne vedem pe terenurile de zgura!