In 4-6 mai Romania Joaca Tenis

19 Aprilie 2018

Peste 1500 de jucatori sunt asteptati la cel mai mare simultan de turnee de tenis pentru amatori din tara

Cea de a 8-a editie a evenimentului „Romania Joaca Tenis”, cel mare simultan de turnee de tenis din tara, dedicat amatorilor, va mobiliza pentru 3 zile cei mai pasionati participanti. Competitia coordonata de Circuitul Tenis Partener va include 23 de turnee care vor avea loc simultan in 20 de orase, din tara si de peste Prut, in weekendul 4-6 mai 2018. Va fi o defasurare de forte uriasa si vom asista la un spectacol de tenis de calitate, la fel ca in fiecare an.
 
Romania Joaca Tenis” da startul actiunii cu 3 turnee in Bucuresti (Tracia, Tei si Politehnica) si doua in Timisoara (Helios si Tivoli). Celelalte evenimente se vor tine in Arad, Baia Mare, Barlad, Brasov, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Mamaia, Oradea, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, SuceavaTargu Jiu, Targu Mures si Tulcea. Toti amatorii de tenis din tara sau de peste hotare, de la toate nivelurile, isi vor gasi un loc potrivit pe un tablou de concurs si sunt asteptati sa dea curs invitatiei peste 1.500 jucatori. Inscrierile se vor putea face pana cel tarziu luni – 30 aplilie a.c.
 
Se va juca in sistem eliminatoriu, dar si formatele de grupe vor fi la mare cautare. Sunt prevazute atat probe de simplu cat si de dublu, precum si pe categorii de varsta si probe speciale pentru fete. 
 
Toata lumea va fi recompensata: toti participantii din probele de simplu vor primi la inregistrare drept cadou prosopul oficial de joc Tenis Partener 10 ani, iar la finalul competitiei cei mai buni jucatori se vor bucura de premii. 
 
Prin urmare, daca sunteti un iubitor al sportului alb, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti, sa va pregatiti racheta si sa dati curs pasiunii. Cu siguranta, va veti integra usor in Circuitul Tenis Partener, sistem ce asigura anual amatorilor un calendar cu peste 400 de evenimente, de aproape 10 ani.
 
Sponsorii Oficiali ai Circuitului Tenis Partener sunt HEAD, Wilson, SANADOR, Kronenbourg Blanc si BARILLA. Sponsorii circuitului sunt TOMATINA, DURACELL, CANAH si BONO, iar magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, in timp ce apa oficiala este KEIA. 
 
Va multumim si va asteptam in teren! Meciuri frumoase!