In 2-4 octombrie Romania Joaca Tenis

21 Septembrie 2020

Aproximativ 1.500 de jucatori sunt asteptati la cel mai mare simultan de turnee de tenis pentru amatori, din tara

 
Suntem tot mai aproape de cea de-a 10-a editie a evenimentului Romania Joaca Tenis, cel mare simultan de turnee de tenis din tara, dedicat amatorilor, ce va aduce alaturi, pentru 3 zile, cei mai pasionati participanti. Proiectul, coordonat de circuitul Tenis Partener, include 20 de turnee care vor avea loc simultan in tot atatea orase din tara si de peste Dunare, in weekendul 2-4 octombrie 2020. Evenimentele vor avea loc in unele din cele mai mari centre de tenis din tara, dar si in cluburi noi. Va fi o defasurare de forte uriasa si vom asista la un spectacol de tenis de calitate, la fel ca in fiecare an.
 
Romania Joaca Tenis se va desfasura in Alba Iulia, Barlad, Bucuresti, Buzau, Brasov, Campina, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Hunedoara, Iasi, Motru, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ruse, Seini, Targu Mures, Timisoara si Tulcea. Toti amatorii de tenis din tara sau de peste hotare, de la toate nivelurile, isi vor gasi un loc potrivit pe un tablou de concurs si sunt asteptati sa dea curs invitatiei cca. 1.500 de jucatori. Simultanul insumeaza peste 100 de probe de simplu si peste 25 de dublu, cu peste 1.500 de meciuri in cel mai intens weekend din calendar. Inscrierile la turneele Gold s-au deschis pe 14 septembrie, in timp ce la evenimentele Silver se vor deschide luni – 21 septembrie si se vor putea face pana cel tarziu luni – 28 septembrie a.c.
 
Se va juca in sistem eliminatoriu, dar si formatele de grupe vor fi la mare cautare. Sunt prevazute atat probe de simplu cat si de dublu, precum si pe categorii de varsta si probe speciale pentru fete. 
 
Sponsorii Oficiali ai circuitului Tenis Partener sunt BANCA TRANSILVANIA, BARILLA, Wilson si RADOX, iar magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE. Sponsori sunt ORGANIC INDIA, DURACELL si Answear.ro, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events. 
 
Va asteptam in teren! Meciuri frumoase!