In 21-23 iunie Bucurestiul Joaca Tenis

10 Iunie 2019

Urmeaza cea de-a 5-a editie, la ATH si Pescariu Sports & SPA

Luni seara se deschid Inscrierile pentru evenimentului Bucurestiul Joaca Tenis, unul dintre cele mai mari turnee din calendar, chiar daca este de categorie Silver, adresandu-se celei mai active comunitati Tenis Partener, respectiv cea din Capitala. Meciurile se vor desfasura in paralel in doua din cele mai apreciate cluburi din Bucuresti,  Academia de Tenis Herastrau si la Pescariu Sports & SPA. 
Evenimentul Bucurestiul Joaca Tenis, destinat descoperirii circuitului intr-o varianta mai accesibila fata de cea a turneelor Platinum, a ajuns deja la cea de-a 5-a editie. Graficul de joc este unul extins, cu probe de simplu pe grupe, dar include si tablouri de dublu.
 
Actiunea este sprijinta de partenerii intregului sistem: Barilla si Kronenbourg 1664 Blanc, acestea asigurand produse in pachetul de concurs. In plus, castigatorii vor fi recompensati si cu premii.
Fiecare participant in probele de simplu va primi, la inregistrare, cate un voucher constand intr-o ora gratuita de tenis (inchiriere teren) in cluburile gazda. 
 
Detalii despre desfasurarea evenimentului, dar si galeriile foto zilnice vor fi accesibile pe pagina de Facebook Tenis Partener, evenimentul beneficiind si de sustinerea radioului oficial EUROPA FM.
 
Inscrierile se vor inchide luni - 17 Iunie.
 
Va uram mult succes si ne vedem pe teren!