In 11-12 mai Romania Joaca Tenis

24 Aprilie 2019

Aproximativ 1.500 de jucatori sunt asteptati la cel mai mare simultan de turnee de tenis pentru amatori, din tara

Se apropie cea de a 9-a editie a evenimentului Romania Joaca Tenis, cel mare simultan de turnee de tenis din tara, dedicat amatorilor, ce va mobiliza pentru 2 zile cei mai pasionati participanti. Proiectul, coordonat de circuitul Tenis Partener, include 25 de turnee care vor avea loc simultan in 23 de orase, din tara si de peste Prut, in weekendul 11-12 mai 2019. Se joaca in cele mai mari centre de tenis din tara, dar si in cluburi noi. Astfel, simultanul revine in orase importante precum Sibiu, Deva si Mangalia. Va fi o defasurare de forte uriasa si vom asista la un spectacol de tenis de calitate, la fel ca in fiecare an.
 
Romania Joaca Tenis da startul actiunii cu doua turnee in Bucuresti (Academia de Tenis Herastrau si Politehnica) si doua in Timisoara (Helios si  CB Tennis). Celelalte evenimente se vor tine in Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Brasov, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Mamaia, Mangalia, Oradea, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu Jiu, Targu Mures si Tulcea. Toti amatorii de tenis din tara sau de peste hotare, de la toate nivelurile, isi vor gasi un loc potrivit pe un tablou de concurs si sunt asteptati sa dea curs invitatiei cca. 1.500 de jucatori. Simultanul insumeaza peste 100 de probe de simplu si peste 25 de dublu, cu peste 1.500 de meciuri in cel mai intens weekend din calendar. Inscrierile se vor deschide luni - 29 aprilie si se vor putea face pana cel tarziu luni – 6 mai a.c.
 
Se va juca in sistem eliminatoriu, dar si formatele de grupe vor fi la mare cautare. Sunt prevazute atat probe de simplu cat si de dublu, precum si pe categorii de varsta si probe speciale pentru fete. 
 
Toata lumea va fi recompensata: toti participantii din probele de simplu vor primi la inregistrare drept cadou prosopul oficial 2019, made by Tenis Partener & Banca Transilvania – sponsorul oficial al circuitului. 
 
Sponsorii Oficiali ai circuitului Tenis Partener sunt BANCA TRANSILVANIA, BARILLA si Wilson, iar radioul oficial este EUROPA FM. Sponsori sunt Isostar, ORGANIC INDIA, SANADOR si Kronenbourg 1664 Blanc, magazinul oficial este TENNIS WAREHOUSE EUROPE, in timp ce coordonatori sunt MPG si PROAM Events. 
 
Va multumim si va asteptam in teren! Meciuri frumoase!