'Greu cu pustiul!'

29 Mai 2010

Nivelul 9, cel mai inalt de la BCR Tenis Partener Platinum – Cupa Whirlpool, a debutat cu un meci spectaculos, in care tineretii lui Dumitru Neaga (18 ani) i s-a opus experienta lui Sorin Donescu (39 de ani), jucator in Top 80 in World Senior Tour.

Neaga, jucator care s-a inscris la BCR Tenis Partener Platinum - Cupa Whirlpool la nivelul 8, nu si-a cedat niciodata serviciul si s-a impus cu 6-4, 6-2. “Meciul a fost destul de echilibrat in primul set. Varsta a facut diferenta si, in plus, serviciul a fost atuul meu”, a spus Neaga, care participa cu regularitate in calificarile turneelor ITF Futures.


La final, Sorin Donescu, totodata jucator in Campionatul BCR Tenis Partener pentru Corporatii, unde joaca pentru echipa Star Limo, respira cu dificultate. “Greu cu pustiul, greu! Stiam ca va fi asa. Am gresit, ca trebuia sa ma odihnesc mai mult, trebuia sa ma culc mai devreme, dar n-am respectat programul. Si varsta si-a spus cuvantul. Oricum, e o provocare pentru mine sa joc la Platinum”, a afirmat Donescu.


Ca incarcatura si nivel al executiilor, meciul s-a apropiat bine de unul al profesionistilor din ATP. “La ei, e o viteza in plus, precum diferenta dintre un Mercedes si un Logan. In rest, sunt meciuri la fel de spectaculoase”, considera Donescu.