Gold Plus la Slatina

30 August 2017

Complet natural

Noua categorie de turnee din Tenis Partener, lansata la inceputul verii 2017, nu putea sa nu cuprinda un eveniment marca Scadt Sports Slatina. Clubul oltean si-a obisnuit oaspetii cu un standard deosebit inca de la inceputurile din 2014, pachetul propus pentru turneul din 8-10 septembrie fiind cel putin la fel de atractiv.

Graficul de joc cuprinde probele de simplu obisnuite jucatorilor din zona, la nivelurile 5 6  si 7, dar in premiera programeaza doua tablouri de dublu 5,5 si 7. Din program nu vor lipsi Seara Jucatorilor (vineri pe terasa clubului), cadourile pentru jucatori si premiile importante pentru castigatori.

Organizatorii se bucura de sprijin pe plan local, reteta fiecarui eveniment fiind sustinuta de sponsori importanti: SC Nickon Novacons, Porvigor Supranimal, Alligator Dent, El Preda SRL, Service Piese SA, Scadt SA, Tetramineral, Moara de Lavanda, Baluta&Tudor Trans SRL-D, TenisMarket.ro, Xtreme ecoenergy.srl, Sc.Evaluator Serviciu Protectia muncii ACV SRL, Val Industry.

Dupa doar o saptamana de inscrieri si-au anuntat prezenta peste 50 de jucatori, inscrierile ramanand deschise pana luni 4 septembrie.