Fa parte din schimbare! INSCRIERI DESCHISE la Trofeul Sprinten

13 Iulie 2020

31 iulie – 2 august, Academia de Tenis Herastrau, Bucuresti

 
Anul 2020 este despre implicare, despre atentia la cei de langa noi, despre o mana de ajutor la nevoie. Lansam astfel Trofeul SPRINTEN (31 iulie – 2 august / Acad. De Tenis Herastrau, Bucuresti), proiect caritabil prin care dorim sa ajutam copiii cu dizabilitati locomotorii grave. Eroii din povestea noastra se afla in imposibilitatea de a se misca, a merge, a alerga. Lumea lor poate sa devina mai buna cu fiecare gest al celor care se pot bucura de miscare si de pasiunea lor pentru tenis. 
 
Profitul obtinut din eveniment este directionat catre proiectul SPRINTEN, partener al burselor KinetoBebe (https://www.sprinten.org/).
 
 
Ne dorim ca turneul caritabil SPRINTEN sa ofere un semnal de solidaritate cu familiile acestor copii cu probleme grave si sa formeze o comunitate pentru care sloganul “Sprinten tu, sprinteni si ei” sa devina formula magica prin care pasionatii de tenis sa ofere sansa acestor copii sa-si traiasca copilaria cat mai aproape de normalitate.  
 
Proiectul este implementat de Fundatia ProAm Events si MPG Romania, in parteneriat cu KinetoBebe. Ne ajuta sa crestem speranta primilor pasi, parteneri precum Fundatia Carpathia, DIGISIGN, B-Mall, Barilla, ANSWEAR.ro, Julius Meinl, Orlando's, Profructta, Promis, Autoliv, Interbrands, DHL, Gold Nutrition, Aquavia si Weihenstephaner, carora le multumim!
 
Website oficial al proiectului SPRINTEN: www.sprinten.org.