Evenimente de final de an

21 August 2017

Masters Gherla si Summer Stars Brasov

 
Incepand cu anul 2014 finalul de sezon Tenis Partener propune anual doua evenimente care inchid, intr-o nota de exceptie, calendarul de vara. Este vorba de TENIS PARTENER MASTERS EDITIA A-3-A (Gherla) si SUMMER STARS 4 -TURNEUL CAMPIONILOR DE SIMPLU (Brasov), ambele fiind turnee exclusiv de simplu.
 
Desi mai este suficient timp pana la finalul sezonului, ambele competitii beneficiaza de solicitari multe, in conditiile in care locurile de pe tablourile de concurs sunt limitate.
 
Masters Gherla 
Este organizat de TC Gherla in perioada 29 septembrie - 1 octombrie, iar participarea se poate face doar in baza clasamentului special realizat pentru acest turneu. In clasament se puncteaza doar participarile de la turneele Gold si Platinum din sezonul de vara.
Perioada de calcul incepe la 1 aprilie, iar ultimele turnee ce intra in clasament sunt cele din weekendul 8-10 septembrie.
Locurile pentru acest turneu sunt limitate la 6 sau 8 pozitii pentru fiecare nivel de joc.
 
Summer Stars – Turneul Campionilor de Vara
Gazda evenimentului este clubul Tenis Arena Brasov si va avea loc in 27 – 29 octombrie. Eligibilitatea este data de castigarea unui turneu de simplu in sezonul de vara, ultimele turnee ce vor fi luate in considerare fiind cele din 13-15 octombrie.
Se joaca indoor, Tenis Arena Brasov avand renumele de cea mai buna baza de iarna din tara. Chiar daca sunt mai multe locuri disponibile, cererea din anii trecuti a fost foarte ridicata, astfel ca un clasament general bun ofera sansa de participare.
 
Toate informatiile despre evenimente vor fi disponibile online in perioada premergatoare acestora.