Eligiblitatea pentru Winter Series Stars

2 Februarie

14-16 februarie - ultima sansa pentru Brasov

Incet dar sigur, listele cu jucatori eligibili pentru Turneul Campionilor de Dublu – editia 2020 – se apropie de forma finala. 14-16 februarie este utimul weekend de competitii ce ofera posiblitatea de participare pe tablourile turneului inceputului de an - Winter Series Stars -  Tenis Arena Brasov, editia a 7-a, 28 febr – 01 martie a.c.

Detalii despre eveniment:

Procedura de eligibilitate

Conditia de participare la Turneul Campionilor de Dublu este ca echipele inscrise sa fie formate doar din jucatori ce au disputat minimum o finala a unei probe de dublu din cadrul unui turneu din calendarul Winter Series, organizat in intervalul 1 noiembrie – 16 februarie inclusiv. Locurile vor fi limitate astfel ca, in cazul in care cererea este mai mare, acceptarea se va face in functie de urmatoarele prioritati si apoi in functie de clasament:

prioritatea 1: campion + campion;

prioritatea 2: campion + finalist;

prioritatea 3: finalist + finalist;

In cazul jucatorilor ce isi schimba nivelul dupa ce s-au calificat formal la Winter Series Stars, invitatia se va face la proba corespunzatoare noului nivel de joc (daca sportivul a castigat la nivelul 6 si a trecut la 7 in acest timp, va fi invitat in proba de nivel 7). Totusi, echipele formate din jucatori campioni/finalisti la un nivel mai jos, inainte de promovare, vor avea o prioritate mai mica decat a ultimei echipe clasate dintre cele formate din finalisti la nivelul respectiv.

Procedura de inscriere

Inregistrarea echipelor se face printr-un mail la adresa tp@mpg.com.ro, care sa cuprinda numele celor doi jucatori componenti si codurile personale.

Perioada de inregistrare se deschide luni, 17 februarie, iar termenul limita de transmitere a solicitarilor este joi, 20 februarie. Lista participantilor va fi definitivata si publicata online cel tarziu vineri, 21 februarie.

Format de joc

Turneul se va desfasura in format de grupe de 3, cu doua meciuri programate pentru fiecare echipa. Primele doua echipe clasate in fiecare grupa se vor califica mai departe pe un tablou eliminatoriu cu pozitii prestabilite.